Hlavní obsah

U Jičína vjelo auto do cesty kamiónu, dva mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při srážce osobního auta a kamiónu u Jičína v pondělí odpoledne zahynuli dva lidé z auta. Další tři cestující z auta utrpěli těžká zranění. Sdělila to mluvčí policie Iva Kormošová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Tragická nehoda na Jičínsku

Článek

Nehoda se stala před 15:00 na obchvatu Jičína na silnici I/16 u továrny Continental. "Osobní auto z dosud nezjištěných důvodů přejelo do protisměru, kde se střetlo s kamiónem," uvedla mluvčí.

Záchranáři dvěma vrtulníky odvezli dvě zraněné osoby do hradecké fakultní nemocnice, třetího zraněného člověka tam podle mluvčí hasičů Martiny Žahourkové odvezla sanitka. Původně byly k nehodě vyslány tři vrtulníky, ale jeden byl během cesty odvolán, dodala.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Tragická nehoda na Jičínsku

Z nabouraného kamiónu vyteklo větší množství nafty. "To bude řešit odbor životního prostředí. Zasažená zemina se bude muset zřejmě odbagrovat," uvedla mluvčí hasičů.

Doprava na obchvatu byla po nehodě zastavena. Osobní auta mohou místo nehody objet přes Kacákovu Lhotu nebo přes město Jičín. Kamióny musejí počkat na obchvatu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám