Hlavní obsah

Měl se starat o nemocnou manželku, místo toho ji kopal do hlavy a dupal jí po těle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Více než rok musela snášet bití a urážky žena z Chebu, která byla odkázána na pomoc svého manžela. Útoky vyvrcholily na konci března, když muž ženu kopl do hlavy a dupal po jejím těle. Nyní už čeká na rozhodnutí o vazbě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Napadání začalo podle policie na počátku roku 2016. Manželka potřebovala jeho pomoc, protože je dlouhodobě nemocná, muž ji ale místo toho mlátil.

„Tyto útoky se stupňovaly, v lednu tohoto roku skončila žena se zraněním v nemocnici, kde byla několik dní hospitalizována. I přesto případ neoznámila na policii,“ řekla mluvčí policie Zuzana Týřová.

Po opuštění nemocnice útoky pokračovaly až do konce března. „Muž ženu fyzicky napadl údery pěstí do obličeje a poté ji strhl na zem, kopl ji do hlavy a několikrát dupal po jejím těle,“ popsala Týřová.

Poškozená skončila s těžkým zraněním v nemocnici, kde je stále hospitalizována. Tentokrát se již policie o případu dozvěděla a muže zadržela.

Následně byl obviněn z týrání osoby žijící ve společném obydlí, vzhledem k tomu, že tento čin spáchal zvlášť surovým způsobem, hrozí mu v odsouzení trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Soud během víkendu rozhodne o vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám