Hlavní obsah

Útočníci ve Znojmě zmlátili mladého muže přímo před kamerou

– Znojmo
Právo, miv

Brutální napadení natočila minulý týden ve Znojmě kamera. Dva muži si tam za rohem domu počkali na mladého muže a zbili ho. Před hlídkou strážníků se následně útočníci ještě pokusili utéct, ale marně. O případu informovala městská policie ve čtvrtek.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera nahrála napadení ve ZnojměVideo: MP Znojmo

 
Článek

V noci na sobotu minulého týdne kamera na rohu ulic Pontassievská a Mariánské náměstí zachytila napadení mladého muže agresorem a jeho komplicem, kteří si na něj počkali za rohem diskotéky, ze které vyšel.

„Útočník překvapeného muže s pomocí komplice udeřil několikrát pěstí, to mu ale nestačilo a několikrát ho ještě kopl do hlavy. I když napadený ztratil na chvíli vědomí a ležel na chodníku, agresor by nepřestal, nebýt zásahu jiné osoby,“ popsal Petr Hladký z Městské policie Znojmo.

To už na místo přijížděla hlídka vyslaná dispečerem. „Když útočníci uviděli přijíždět strážníky, dali se na útěk. Běželi do spodní části městského parku. Jedna hlídka dostihla hlavního útočníka uprostřed parku, jeho komplice zadržela další hlídka o sto metrů dále na náměstí Republiky. Oba skončili v poutech,“ popsal finále incidentu Hladký.

Operační středisko strážníků požádalo i o sanitku, do příjezdu záchranářů se o oběť útoku starali strážníci. Případ dál vyšetřuje Policie České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám