Hlavní obsah

Kriminalisté v Karlovarském kraji řeší druhý pokus vraždy během 24 hodin

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariánské Lázně

Druhý pokus vraždy během 24 hodin řeší krajští kriminalisté v Karlovarském kraji. V noci na neděli se měl pokusit nožem zavraždit na ubytovně v Mariánských Lázních na Chebsku jeden muž druhého. Napadený muž v život ohrožujícím stavu skončil v nemocnici, útočníka policisté dopadli za 1,5 hodiny.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Poškozený muž byl s bodnořeznými ranami ohrožující život převezen Rychlou záchrannou službou na ARO do Karlovarské nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Po podezřelém začali ihned pátrat policisté. „Muž byl zadržen za 1,5 hodiny ukrytý nedaleko místa činu, nyní se nachází v policejní cele,“ dodala mluvčí.

První útočník obviněn

Už v noci na sobotu se pokusil zavraždit ženu v Libavském Údolí na Sokolovsku 46letý muž. Přivolaní policisté muži zabránili dokonání činu, těžce zraněná žena byla po útoku vrtulníkem transportována s vážným zraněním do nemocnice v Plzni. [celá zpráva]

Útočníka policisté zadrželi, v sobotu večer ho obvinili z vraždy. „Dnes budeme podávat podnět státnímu zástupci na podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě odsouzení hrozí muži trest odnětí svobody ve výši 10 až 18 let,“ doplnila mluvčí.

Oběma případy se policisté nadále zabývají. Jde o dva vůbec první případy klasifikované jako vražda v Karlovarském kraji v letošním roce.

Reklama

Výběr článků

Načítám