Hlavní obsah

Kamera natočila odmrštění peugeotu pod kamión. Po viníkovi pátrá policie

Právo, orh
Český Krumlov

Po neznámém řidiči, který 3. března způsobil nehodu v Českém Krumlově, pátrají policisté. Řidič Škody Fabia světlé barvy nedal při vjezdu na hlavní silnici přednost peugeotu, kterého nárazem odmrštil do protisměru přímo pod projíždějící kamión. Policisté v pátek zveřejnili nahrávku z kamery umístěné v nákladním voze a hledají svědky nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Při nehodě v Krumlově fabie odmrštila peugeot pod kamionVideo: Policie ČR

 
Článek

K nehodě došlo v pátek 3. března pět minut před desátou hodinou na silnici I/39, na křižovatce ulice Chvalšinské a třídy Míru.

„Řidič zatím neustanoveného vozidla vyjížděl z ulice třída Míru a narazil na hlavní silnici na Kájov do Peugotu 206, který byl odražen do protisměru. Tam se střetl s kamiónem MAN,“ popsala Právu nehodu mluvčí českokrumlovské policie Lenka Pokorná. Při nehodě se zranila řidička a spolujezdec z peugeotu.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v Českém Krumlově se zranila řidička a spolujezdec z peugeotu. Jejich vůz odmrštil řidič fabie přímo pod kamión.

Doplnila, že hledaný řidič jel ve vozidle Škoda Fabia buď světlé, nebo stříbrné barvy. Policisté proto zveřejnili i video pořízené z kamiónu a žádají i hledaného řidiče, aby se jim přihlásil.

Foto: Policie ČR

Při nehodě v Českém Krumlově se zranila řidička a spolujezdec z peugeotu. Jejich vůz odmrštil řidič fabie přímo pod kamión.

Informace může každý volat na čísla 974 232 250 nebo 974 232 251 či linku tísňového volání 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám