Hlavní obsah

Namrzlá silnice stála řidiče život

– Hodonín
Právo, Milan Vojtek

Smrtí řidiče osobního vozu značky Škoda a vážným zraněním dvou osob skončila v úterý kolem desáté hodiny vážná dopravní nehoda, která se stala na silnici mezi Hodonínem a Mutěnicemi.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda skončila tragicky.

Článek

Místem střetu obou vozů byl most nad říčkou Kyjovkou na silnici II/380, spojující obě místa. Podle policejní mluvčí Kamily Haraštové se obě vozidla střetla na namrzlé vozovce. Místo srážky je nedaleko větších vodních ploch.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Místo neštěstí

„Při nárazu byl usmrcen řidič škodovky a jeho spolujezdkyně utrpěla vážná zranění. Také řidič z druhého auta tovární značky Fiat byl s těžkým poraněním letecky transportován do brněnské nemocnice. Silnice musela být po dobu šetření nehody uzavřena,“ uvedla mluvčí. Hasiči zprávu o události obdrželi pět minut po desáté hodině a z vraků aut vyprostili oba zraněné.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Místo neštěstí

„Příčina dopravní nehody je nyní v šetření. Chtěli bychom požádat o spolupráci také veřejnost. Pokud by někdo mohl poskytnout informace o průběhu zmíněné dopravní nehody, uvítáme je na bezplatné lince 158, nebo je můžete sdělit kolegům z hodonínského dopravního inspektorátu. Za pomoc a ochotu předem děkujeme,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám