Hlavní obsah

Po střetu s náklaďákem se osobnímu autu utrhl motor, řidič zemřel

Právo, jr
Uherské Hradiště

Padesátiletý řidič osobního auta zemřel v noci na pondělí při nehodě v Kunovicích na Uherskohradišťsku poté, co jeho vůz ve smyku čelně narazil do protijedoucího nákladního vozu. Osobní auto bylo po nehodě značně zničené, utrhl se i motor, který skončil několik metrů od auta.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel padesátiletý řidič osobního auta.

Článek

„Nehoda se stala o půl jedné v noci na silnici I/55 v Kunovicích v ulici Na Rynku,“ informovala mluvčí zlínské policie Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Motor vypadl z auta

„Padesátiletý řidič z Uherskohradišťska ve vozidle značky Opel Astra při jízdě ve směru od Uherského Hradiště na Ostrožskou Novou Ves zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu silnice. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel ve smyku do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel padesátiletý řidič osobního auta

Řidič osobního vozidla při nehodě zemřel, řidič nákladního vozu utrpěl lehké zranění.

„Dechová zkouška byla u řidiče nákladního vozu negativní, zda byl pod vlivem alkoholu řidič opelu, budeme vědět až z výsledků nařízené pitvy. Vyšetřování dopravní nehody, z jejíhož zavinění je podezřelý řidič opelu, si převzali uherskohradišťští kriminalisté,“ sdělila Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám