Hlavní obsah

Dvacetiletý řidič na D5 smetl pracovníka odtahovky, který na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kunovice/Bor
Aktualizováno

Sedmadvacetiletého pracovníka odtahové služby srazil v noci na pondělí na dálnici D5 20letý řidič BMW. Odtahář zajišťoval porouchané auto. Další tragickou nehodu vyšetřují policisté na Uherskohradišťsku, kde se srazilo auto s nákladním vozem.

Foto: Policie ČR

Řidič jel v BMW

Článek

Nehoda se na dálnici D5 stala v neděli večer na Tachovsku na 129. kilometru u exitu Mlýnec poblíž Přimdy.

Foto: Policie ČR

Řidič jel v BMW

"Dvacetiletý řidič BMW předjížděl a dostal smyk a narazil do muže, který v odstavném pruhu zajišťoval vozidlo s poruchou," řekl krajská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

"Resuscitace byla neúspěšná, muž na místě zemřel," řekl mluvčí krajské záchranné služby Martin Brejcha k osudu zaměstnance odtahové služby.

Foto: Policie ČR

Odtahová služba byla přivolána k porouchanému autu

Dálnice ve směru na Německo byla uzavřena zhruba od 18:00 do půlnoci. Policisté se nehodou dále zabývají.

Tragická nehoda na jihu Moravy

Nehoda na Uherskohradišťsku se stala kolem 1:00 na silnici mezi Kunovicemi a Uherským Ostrohem, kde se střetla dvě vozidla, řekl Pavel Řezníček z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje. Hasiči tělo řidiče vyprostili a postarali se o úklid po nehodě.

Na Uherskohradišťsku jde o první letošní oběť dopravních nehod, loni v regionu zahynulo na silnicích sedm osob.

Ve Zlínském kraji policisté letos evidují již dvě oběti, už minulý týden  čtyřiasedmdesátiletý chodec nepřežil střet s osobním automobilem ve Zlíně. Loni v kraji zemřelo při nehodách 27 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám