Hlavní obsah

Policisté prověřují smrt dvou lidí o silvestrovské noci v Praze

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté řešili o silvestrovské noci dva případy úmrtí. První mrtvolu nalezli ve Vltavě pod Barrandovským mostem, druhou v bývalém drážním objektu v pražských Strašnicích.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na Silvestra zemřeli v Praze dva lidé.

Článek

K nálezu mrtvé ženy v řece Vltavě vyjížděli policisté a kriminalisté v sobotu večer pod Barrandovský most. Pomocí policejního člunu přitáhli policisté tělo ke břehu, kde ho ohledali kriminalisté společně s koronerem.

„Jednalo se o zhruba šedesátiletou ženu neznámé totožnosti, u níž kriminalisté nezjistili známky cizího zavinění. Ke zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,” řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pražští kriminalisté řešili o silvestrovské noci dva případy úmrtí.

Ke druhému nálezu vyjížděly policejní hlídky v neděli časně ráno. V bývalém drážním objektu byl nalezen mrtvý, spoře oděný muž.

„Na místo vyrazili krajští kriminalisté, kteří se začali případem zabývat. Při ohledání nezjistili žádné známky cizího zavinění. I v tomto případě není totožnost mrtvého známa a i zde byla nařízena soudní pitva,” doplnila mluvčí.

Podle informací z místa vše nasvědčuje tomu, že muž zemřel na zdravotní komplikace. Svou roli mohl sehrát i mráz.

Oběma případy se kriminalisté i nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám