Hlavní obsah

Auto po nehodě u Horoměřic vzplálo, řidiče vytáhl svědek na poslední chvíli

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náhodný svědek objevil v pátek večer u Horoměřic v okrese Praha-západ havarované auto, které začínalo hořet. Muž neváhal a z vozu okamžitě vytáhl zraněného řidiče. Nabouraný vůz plameny nakonec zcela zničily.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto začalo po nehodě u Horoměřic hořetVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na okraji Horoměřic, na silnici vedoucí směrem do Prahy. Řidič osobního vozu vyjel ze zatím neznámých příčin mimo silnici a čelně naboural do stromu. Jeho vůz začal okamžitě po nehodě hořet.

Požáru si naštěstí všiml jiný řidič, který projížděl kolem. Zraněného muže odpoutal a vytáhl ho ven z nabouraného auta. V tu dobu už plameny zachvátily přední část vozu až po palubní desku.

Na místo vyjely dvě hasičské jednotky z Prahy i Středočeského kraje. V době příjezdu hasičů už ale bylo celé auto v plamenech. Po uhašení požáru z něj zbyl jen vrak.

Zraněného řidiče převezli záchranáři po ošetření do nemocnice v Praze. Silnice byla po dobu zásahu hasičů obousměrně uzavřena.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté. Přesnou příčinou požáru se pak zabývá vyšetřovatel středočeských hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám