Hlavní obsah

Policii se přihlásila žena z baru, kde obsluha zmlátila hosta

– Praha

Pražským kriminalistům se přihlásila žena, která byla při napadení hosta v baru na Opatově a poté prohledávala jeho batoh. Policisté ji vyslechli, ale z ničeho dosud neobvinili.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

„Díky medializaci případu se ve středu večer kriminalistům sama přihlásila žena, která byla v souvislosti s případem hledaná. Při následném výslechu od ní kriminalisté získali důležité informace k okolnostem celého případu,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk bez dalších podrobností. Není tedy jasné, zda žena něco odcizila.

Konflikt se odehrál na konci listopadu v baru na Opatově. Započala ho hádka při placení útraty za alkohol, který poškozený vypil. Jeden muž z obsluhy baru podle policie po předchozí slovní potyčce na zákazníka zaútočil pěstmi, až ho srazil na zem, kde skončil chvilku v bezvědomí. [celá zpráva]

Jakmile se muž probral, odešel, ale záhy zjistil, že nemá mobil, tablet a peněženku s několika tisíci korunami. Incident šel proto ohlásit na policii. Kriminalisté pak dva muže z obsluhy obvinili z trestného činu loupeže.

Kamera zároveň zachytila ženu, která v jedné chvíli prohledávala batoh napadeného a pak zmizela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám