Hlavní obsah

Obsluha pražského baru surově zmlátila hosta kvůli penězům, pak ho měli oloupit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté vyšetřují napadení a loupež v jednom z barů v Praze 4, při němž obsluha pěstmi zbila hosta kvůli placení. Poté mu dosud neznámá žena, po jejíž totožnosti policisté pátrají, prohledala batoh.

BEZ KOMENTÁŘE: Surové napadení v baruVideo: Policie ČR

 
Článek

Konflikt se odehrál na konci listopadu v baru na Opatově. Započala ho hádka při placení útraty za alkohol, který poškozený vypil.

„Jeden muž z obsluhy baru po předchozí slovní potyčce na zákazníka zaútočil pěstmi, až ho srazil na zem, kde skončil chvilku v bezvědomí,“ popsal ve středu mluvčí policie Jan Daněk.

Jakmile se muž probral, odešel, ale záhy zjistil, že nemá mobil, tablet a peněženku s několika tisíci korunami. Incident šel proto ohlásit na policii.

Foto: Policie ČR

Hledaná žena prohledává batoh

„Kriminalisté v této souvislosti zahájili trestní stíhání se dvěma zaměstnanci baru pro podezření ze spáchání trestného činu loupež. Celého incidentu se účastnila také zatím neznámá žena, po jejíž totožnosti nyní pátráme,“ dodal Daněk.

Žena je podle policie ve věku okolo 25 let, vysoká přibližně 165 cm, střední postava, krátké světle hnědé vlasy pánského střihu. Na hlavě měla kšiltovou čepici. Pod spodním rtem měla piercing v podobě ostrého hrotu - špičky.

Informace o hledané přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám