Hlavní obsah

Řidič fiatu odbočoval vlevo, smetly ho hned dva náklaďáky. Dva lidé zemřeli

Právo, Novinky, ok, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč
Aktualizováno

Dva lidé zemřeli v pondělí večer při nehodě dvou nákladních aut a osobního na Třebíčsku. Řidič odbočoval vlevo, když do něj zezadu narazil nákladní vůz a odhodil ho na další náklaďák.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 38 ve směru na Znojmo. Řidič fiatu tam odbočoval vlevo na obec Zvěrkovice a dával přednost nákladnímu autu MAN. Z dosud nezjištěných příčin však do odbočujícího auta narazil 20letý řidič iveca.

„Při nárazu vozidla Iveco do zadní části osobního automobilu Fiat bylo toto vozidlo odraženo a střetlo se nákladním automobilem MAN. Při dopravní nehodě utrpěli dva mladí muži z osobního automobilu těžká zranění, kterým na místě podlehli,” uvedl mluvčí policie David Linhart.

Další spolujezdec utrpěl těžké zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Stejně skončil i 20letý řidič z nákladního auta.

U řidičů nákladních aut byla podle policie dechová zkouška negativní. Škoda byla vyčíslena na 440 tisíc korun. „Příčinu a okolnosti dopravní nehody policisté prověřují,“ uzavřel Linhart.

Jen pár desítek metrů odtud došlo k tragické nehodě naposledy v sobotu 16. listopadu – po čelním nárazu do protijedoucího nákladního auta se vzňala Škoda Fabia, v níž cestovali ve směru od Znojma tři muži (27, 33 a 38 let). Všichni tři na místě zemřeli. [celá zpráva]

Fabia po nárazu do kamiónu na Třebíčsku začala hořet, zahynuli tři lidéVideo: Jana Pechová, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám