Hlavní obsah

Řidič autobusu spěchal na hamburger v Praze, cestou zboural reklamní stojany

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Svérázným způsobem si jel pro hamburger řidič autobusu předminulý týden v Praze. Nezvládl řízení a zboural reklamní stojany u fastfoodové restaurace. Na policii však nepočkal a ta po něm pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu spěchal na hamburgerVideo: BurgerKing Praha

 
Článek

Nehoda se stala 16. listopadu večer v Chodovské ulici. „Řidiči tohohle autobusu tolik voní a chutnají burgery od BurgerKing, že si pro ně jel hlava nehlava. Zbyla po něm spoušť za více jak 100 000 Kč,“ popsal jednatel společnosti GS Agency, která video poskytla, Pavel Vaníček.

Na videu je zachycený autobus, který nejprve čeká u občerstvení, pak najede na obrubník, smete stojan a následně objede po trávníku auto čekající na jídlo a odjíždí.

„Řidič při průjezdu k venkovní obsluze rychlého občerstvení poškodil reklamní stojany. Bezprostředně poté z místa ujel, aniž by se snažil nehodu řešit,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Ještě během dne policisté našli autobus ve středních Čechách v Jílovém u Prahy. „Policisté se případem zabývají a zjišťují, kdo autobus řídil a co bylo důvodem k ujetí,“ doplnila Martínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám