Hlavní obsah

Policie vyšetřuje smrt ženy v kladenském paneláku. Byla to vražda, říkají svědci

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Smrt ženy v bytě panelového domu v Kladně - Kročehlavech vyšetřují od pátečního večera středočeští kriminalisté. Podle svědků mělo v bytě dojít k vraždě a následnému pokusu o sebevraždu.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté vyšetřují smrt ženy v KladněVideo: Novinky

 
Článek

Policisté vyjížděli v pátek večer do ulice Wednesbury. V jednom z bytů místního věžáku mělo dojít k potyčce mezi mužem a ženou. V bytě byla objevena žena bez známek života, přivolaný lékař již u ní mohl pouze konstatovat smrt.

Podle tvrzení svědků se žena stala obětí vraždy, přičemž vraždit měl muž, který v bytě žil. Sám se pak podle nich neúspěšně pokusil o sebevraždu. Záchranáři ho po tomto pokusu převezli do kladenské nemocnice. To však kriminalisté nepotvrdili.

"Mohu potvrdit, že jsme v bytě nalezli mrtvou ženu. Přesnou příčinu smrti by měla pomoci objasnit nařízená soudní pitva, která proběhne pravděpodobně v pondělí," řekl Novinkám bez dalších podrobností vyšetřovatel.

Protože se před domem začali scházet příbuzní mrtvé ženy, sjelo se na místo několik policejních hlídek ze širokého okolí. Zasahovat však nakonec policisté nemuseli.

Právní kvalifikace případu by měla být známa v průběhu víkendu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám