Hlavní obsah

Policie pátrá po dvou ženách, které mají okrádat lidi v obchodních domech

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policisté pátrají po dvou podezřelých ženách, které mají okrádat nakupující v obchodních domech v Karlovarském kraji. Naposledy měly ukrást peněženku s několika tisíci korunami a platební kartou 71letému důchodci v prodejně potravin v Karlových Varech. Už dříve ale měly krást i v Sokolově.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvě ženy mají okrádat nakupující v obchodechVideo: Policie ČR

 
Článek

„Karlovarští policisté pátrají po dvou dosud neznámých ženách, které měly v polovině října přijít do prodejny potravin v Karlových Varech, a to nejspíš v úmyslu zde někoho okrást,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová.

Snadnou obětí jim tak zřejmě připadal 71letý nakupující muž. „V nestřeženém okamžiku využily jeho nepozornosti a z tašky, kterou měl přes rameno, mu odcizily pánskou peněženku s platební kartou a finanční hotovostí 3600 korun,“ pokračovala mluvčí s tím, že pak ženy předstíraly nákup a později z prodejny odešly.

„To, že nemá nakupující muž peněženku, zjistil až při placení,“ dodala Týřová.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po dvou kapsářkách, které okrádají lidi v obchodních domech v Karlovarském kraji

Zřejmě cizinky

Podle kamerového záznamu se jednalo o dvě dívky mladšího vzhledu, zřejmě cizinky. „Jedna z pachatelek má na svědomí nejspíš i další krádež, a to v polovině července, kdy využila nepozornosti nakupující ženy v obchodním domě v Sokolově a odcizila jí z nákupního vozíku zavěšenou tašku, ve které měla poškozená žena peněženku s finanční hotovostí kolem čtyř tisíc korun a platební kartu,” uvedla Týřová, podle níž se ženy krádeží zřejmě dopouštějí opakovaně.

Lidé mohou informace vedoucí k vypátrání podezřelých žen sdělit na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám