Hlavní obsah

Honička policie s řidičem kradeného vozu skončila v Praze bouračkou šesti aut

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nehodami šesti aut, včetně čtyř policejních, skončila v pondělí odpoledne honička s řidičem kradeného vozu ve Strakonické ulici v Praze. Ujíždějící posádku policisté zadrželi.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička policie s řidičem kradeného vozu skončila v Praze nehodouVideo: Novinky

 
Článek

"Policisté chtěli zastavit vozidlo značky VW Sharan, které procházelo policejní evidencí jako odcizené. Řidič auta však nerespektoval výzvy k zastavení a začal ujíždět," řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Ujíždějící řidič měl během honičky způsobit hned dvě nehody. Kromě dvou lehce poškozených civilních vozů byla nabouraná také čtyři auta policie. "Nehoda se naštěstí obešla bez zranění," doplnila Zoulová.

"Policisté vytáhli zbraně a namířili je na posádku. Všechny lidi z auta vytáhli a zadrželi," popsal Novinkám jeden ze svědků, který situaci po nehodě viděl.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, v ujíždějícím voze měli cestovat tři lidé. Všichni skončili v poutech a byli převezeni na policejní služebnu.

Kvůli nehodě se ve Strakonické ulici směrem na Příbram vytvořila několikakilometrová kolona. Celou událostí se policisté i nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám