Hlavní obsah

Bezohledný řidič v Ostravě smetl mladíka na přechodu, s rozbitým autem ujel

– Ostrava
Právo, plk

Po bezohledném řidiči, který v úterý 25. října srazil v Ostravě na přechodu devatenáctiletého chodce a z místa nehody ujel, pátrají ostravští policisté. Sražený mladík byl při střetu s autem těžce zraněn.

Bezohledný řidič v Ostravě smetl mladíka na přechodu, s rozbitým autem ujelVideo: Policie ČR

 
Článek

K nehodě došlo kolem 6:15 u budovy Českého hydrometeorologického ústavu v ulici K Myslivně v Ostravě-Porubě, kudy šel student s kamarádem do školy.

„Neznámý řidič či řidička po nehodě neposkytl těžce zraněnému chodci pomoc a z místa ujel. Zraněnému poskytli pomoc nejprve svědci a poté přivolaní záchranáři, kteří ho s vážným zraněním převezli do nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Foto: Policie ČR

Na místě střetu zbyly z auta kousky rozbitého předního skla

Na místě střetu zbyly z auta jen kousky rozbitého předního skla. Ty mají k dispozici policisté, stejně jako i záznam nehody, Vyšetřovatelé se obrací s žádostí o pomoc na případné svědky, kteří mohli nehodu vidět.

Foto: Policie ČR

Na místě střetu zbyly z auta kousky rozbitého předního skla

„Vůz je po střetu s chodcem poškozen v levé přední části, svědci si mohli předmětného vozidla všimnout. V době nehody se na místě vyskytoval řidič bílé dodávky, který na místě události zastavil. I toho žádáme, aby nás kontaktoval na lince 158,“ doplnila mluvčí s tím, že policisté šetří případ jako těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám