Hlavní obsah

Na Plzeňsku se při srážce dvou aut zranilo šest lidí, z toho tři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při srážce dvou osobních aut se u Dobřan na Plzeňsku zranilo šest lidí, z toho tři děti. Nehoda se stala na silnici první třídy v lese u odbočky na Vysokou a zablokovala hlavní tah z Plzně do Klatov. Na místě zasahoval vrtulník a sanitky.

Foto: Petr Horník, Právo

Článek

"Šestatřicetiletý muž a roční dítě byli převezeni letecky na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Muž je ve vážném stavu. Dítě se zatím jeví bez zranění," uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Martin Brejcha. Preventivně ale dítě lékaři převezli k dalšímu vyšetření.

Další dítě narozené v roce 2008, bez viditelného zranění, odvezla sanitka na urgentní příjem k vyloučení skrytého poranění a čtyřleté dítě na úrazovou ambulanci.

"Sanitka dále převezla ženu ročník 1948 na chirurgickou ambulanci a řidičku ročník 1982 na úrazovou ambulanci fakultní nemocnice," řekl Brejcha.

Silnice bude uzavřená nejméně do 14:30. "Policisté tam řídí dopravu. Ze směru od Plzně musí řidiči přes Dobřany a od Klatov přes Chlumčany," uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová. Nehoda se stala v neděli kolem půl jedné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám