Hlavní obsah

V pražských Komořanech našli mrtvou ženu v ohništi, zřejmě spadla při pálení listí

Novinky, jap, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté vyšetřují od úterního večera smrt 63leté ženy, kterou našli ležet v ohništi u domu v Komořanech. Žena pravděpodobně spadla do ohniště při pálení listí. Příčinu smrti by měla objasnit pitva.

BEZ KOMENTÁŘE: Smrt ženy v pražských Komořanech vyšetřují kriminalistéVideo: Novinky

 
Článek

K vážně popálené ženě, která podle prvotních informací spadla do ohniště, vyjeli do ulice Pod Lesem kromě policistů také záchranáři a hasiči.

"Policisté vyjeli k úmrtí ženy, ke kterému došlo na zahradě u rodinného domu. Okolnosti případu teď prošetřují kriminalisté," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Hasiči byli na místo podle jejich mluvčí Pavlíny Adamcové přivoláni kvůli pálení zahradního odpadu. „V době příjezdu již však nic nehořelo, a tak hasiči nezasahovali,“ konstatovala Adamcová.

Pomoci již nemohli ani záchranáři. „Záchranná služba vyhodnotila informace od volajícího jako velmi vážné, a proto na místo vyrazila jak posádka s lékařem, tak záchranáři. Na místě byli do šesti minut, ale ženě již nemohli pomoci,“ řekl Novinkám mluvčí záchranářů Dominik Horn.

Podle svědků byla žena nalezena v ohništi. Policisté uzavřeli ulici páskami. U události pomáhal také policejní intervent.

Reklama

Výběr článků

Načítám