Hlavní obsah

Opilý řidič naboural při honičce se strážníky tři zaparkovaná auta

Novinky, jap
Praha

Tři zaparkovaná auta naboural v neděli ráno v centru Prahy opilý řidič, který ujížděl hlídce městské policie. Podle svědků jde o bývalého prvoligového fotbalistu.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič naboural při honičce se strážníky tři zaparkovaná autaVideo: Novinky

 
Článek

Strážníci si v neděli po šesté hodině ráno všimli na Václavském náměstí muže, který jevil známky opilosti. Když pak nasedl do auta a odjel směrem do Krakovské ulice, vydaly se mu naproti hned dvě hlídky městské policie.

Při výjezdu z Krakovské ulice směrem do Žitné však řidič zpozoroval blikající auto strážníků a začal ujíždět. Po odbočení do Příčné ulice nezvládl ujíždějící řidič řízení a havaroval.

„V Příčné ulici naboural řidič octavie tři zaparkovaná vozidla. Po nehodě byl na útěku zadržen hlídkou městské policie. Přivolaní policisté pak u řidiče provedli dechovou zkoušku, a to s pozitivním výsledkem, kdy řidič nadýchal okolo dvou promile alkoholu,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Svědci, se kterými mluvil reportér Novinek, poznali v řidiči bývalého prvoligového fotbalistu. Sám řidič tento fakt nijak nepopíral.

„Okolnosti nehody jsou i nadále předmětem vyšetřování,“ dodala Martínková.

Reklama

Výběr článků

Načítám