Hlavní obsah

Muže na Uherskobrodsku zavalil traktor, když chtěl pomoci kamarádovi

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Převrácený traktor usmrtil v sobotu v podvečer muže poblíž obce Vyškovec na Uherskobrodsku. Právu to v neděli sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Foto: HZS Zlínského kraje

Muž, na kterého se převrátil traktor, na místě zemřel.

Článek

„Čtyřiasedmdesátiletý muž chtěl pomoci svému kamarádovi, který na lesní cestě zapadl s osobním autem. Muži se domluvili, že auto vytáhnou pomocí traktoru domácí výroby. Při vytahování se ale traktor převrátil a svého řidiče zavalil,” popsala nehodu  mluvčí uherskohradišťské policie Milena Šabatová.

Hlášení o nehodě podle něj přijali hasiči v 18:36 a na místo vyjelo několik jednotek hasičů z Uherského Brodu, Starého Hrozenkova i Zlína. Zásah jim přitom komplikoval špatně dostupný terén.

Jako první dorazili na místo profesionální hasiči z Uherského Brodu. „Lékař zdravotnické záchranné služby, který byl na místě, informoval velitele jednotky, že muž utrpěl zranění neslučitelná s životem,“ uvedl mluvčí. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám