Hlavní obsah

Bagr sjel na dálnici D5 z nákladního auta, jeden zraněný

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D5 u Rudné uzavřela v úterý odpoledne nehoda nákladního auta, které převáželo bagr. Ten zavadil o most a sjel z podvalníku. Kvůli tomu pak havarovala sanitka a dvě auta. Jeden člověk byl zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Bagr sjel na dálnici D5 z nákladního autaVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 4. kilometru dálnice ve směru na Prahu před 15. hodinou.

„Podle prvních informací naložený bagr zavadil o most a sjel z podvalníku. Části mostu pak měly poškodit sanitku a zranit jejího řidiče,“ popsal mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky nehody na D5

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hasiči u nehody

Hasiči mají informaci o poškození dalších dvou aut. „Při nehodě měly být poškozeny dvě osobní auta a sanitka. Nikoho jsme nemuseli vyprošťovat, ale jeden člověk byl předán záchranné službě,“ vylíčila mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

„Muž utrpěl vážné poranění hlavy a po intenzivní lékařské péči byl převezen do pražské nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Doplnila, že nabouraná sanitka není záchranné služby Středočeského kraje. Podle informací z místa je havarovaná sanitka určená převážně pro převoz pacientů mezi nemocnicemi.

Server dopravních informací uvádí, že komplikace lze na dálnici očekávat do 20:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám