Hlavní obsah

Srážku nákladního a osobního auta u Přerova nepřežila žena

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov
Aktualizováno

Tragicky skončil v pondělí ráno střet osobního a nákladního auta na silnici mezi Přerovem a obcí Bochoř. Nehoda si vyžádala jednu oběť. Právu to sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická dopravní nehoda na PřerovskuVideo: Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje

 
Článek

„Před osmou hodinou ranní došlo na silnici mezi Přerovem a obcí Bochoř k dopravní nehodě se smrtelným zraněním. Nákladní vozidlo se tu střelo s osobním autem, jeho řidička ročník 1978 srážku nepřežila,“ uvedla mluvčí.

Cizinec jel podle ní s nákladním vozidlem s návěsem ve směru od Přerova na Bochoř. „Pozdě zareagoval na nákladní vůz s návěsem, který před ním začal zastavovat a i přes intenzivní brždění se dostal s jízdní soupravou do protisměrné části vozovky. V tu dobu zde přijíždělo osobní vozidlo Škoda Octavia a následně došlo ke střetu. Octavia byla nárazem odhozena do přilehlého pole,“ popsala nehodu Zajícová.

„Žena utrpěla vážná zranění neslučitelná se životem. V době příjezdu lékaře k místu již nebyla žádná šance na záchranu zraněné,“ sdělil Právu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

U mrtvé byla nařízena soudní pitva. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti s možným trestem odnětí svobody až na šest let. Příčina a míra zavinění nehody je v současné době v šetření policistů,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám