Hlavní obsah

Řidič Land Cruiseru dostal v Praze smyk. Auto se zastavilo o rodinný dům

Novinky, jap
Praha

Řidič Toyoty Land Cruiser dostal v neděli večer v pražské Ruzyni se svým vozem smyk, převrátil se na bok a naboural do rodinného domu. Řidiče vytáhli z auta přivolaní policisté. K autu museli během noci vyjet ještě jednou, protože řidič v něm usnul a místní obyvatelé se báli o jeho život.

BEZ KOMENTÁŘE: Toyota Land Cruiser při nehodě v Praze nabourala do rodinného domuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Drnovská a Stochovská. Řidič Land Cruiseru přijížděl do křižovatky Stochovskou ulicí, na mokré silnici ale dostal smyk a vůz převrátil na bok. Auto následně zbouralo plot a narazilo do rodinného domu a do garáže.

"Řidiče vytáhla ven policejní hlídka, která přijela krátce po nehodě," řekli Novinkám svědci nehody.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Land Cruiser se při nehodě obrátil na bok a narazil do rodinného domu.

Auto převrátili zpátky na kola přivolaní hasiči. Záchranáři muže převezli preventivně do nemocnice, viditelná zranění však neměl.

"Auto poškodilo plot, rodinný dům a elektrickou přípojku. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Přesné okolnosti a příčinu nehody policisté nadále vyšetřují," sdělila Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

V autě spal, vypadal jako mrtvý

Záchranáři a policisté však museli do Drnovské ulice k řidiči Land Cruiseru vyjet v noci ještě jednou. Ten se totiž po odchodu z nemocnice, kde podepsal revers a musel tak být propuštěn, vrátil k havarovanému vozu, uvnitř něhož usnul.

Vozidlo nechal řidič po nehodě odtáhnout o několik desítek metrů dále, na odstavnou plochu poblíž nádraží Praha - Ruzyně.

Na tísňovou linku se ozvali krátce po půlnoci lidé, kteří si všimli havarovaného vozu a uvnitř člověka bez známek života. Na místo proto přivolali záchranáře a policisty.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři vyjeli podruhé k řidiči, který v Ruzyni naboural do domuVideo: Novinky

Záchranáři po svém příjezdu zjistili, že se jedná o řidiče, kterého o několik hodin dříve převáželi do nemocnice k ošetření. I tentokrát odmítal muž jakékoliv ošetření, či převoz do nemocnice. Protože ale hrozilo, že by mohl být po nehodě zraněný, byl do nemocnice dopraven za policejního doprovodu.

Zdemolovaný automobil pak na místě hlídala policejní hlídka, a to až do opětovného propuštění muže z nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám