Hlavní obsah

V Domažlicích havarovala motorka Veřejné bezpečnosti

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Kuriózní nehoda se odehrála ve středu odpoledne na okraji Domažlic. Na jedné z místních komunikací totiž havaroval motocyklista jedoucí na stroji Veřejné bezpečnosti. Podle policejních vyšetřovatelů nehodu sice nezpůsobil, přestupku se však dopustil.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Nehoda motocyklu s osobním vozem v Domažlicích

Článek

„Na křižovatce u kostela Všech svatých došlo ke srážce motocyklu značky Jawa 350 s vozidlem Škoda Fabia, jehož řidič motocyklistovi nedal přednost v jízdě,“ řekla Právu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Přesto, že viníkem nehody je 66letý šofér fabie, ani 56letý motorkář ze střetu nevyvázl s čistým štítem. „U motocyklu bylo zjištěno, že nejsou splněny technické podmínky. Platnost technické prohlídky skončila v červnu,“ dodala na vysvětlenou Ladmanová.

Motorkář při nehodě utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen do místní nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní.

Na místě zasahovali i hasiči, kteří zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. „Po dobu zásahu na místě usměrňovali dopravu,“ uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Reklama

Výběr článků

Načítám