Hlavní obsah

Řidič naboural na pražském Smíchově deset aut a odešel si sednout na lavičku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Deset zaparkovaných aut naboural v pondělí okolo šesté ráno řidič ve třech ulicích pražského Smíchova. Policisté ho zadrželi o několik ulic dál. Řidič nadýchal přes dvě promile alkoholu.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič naboural na Smíchově 10 aut a dal se na útěkVideo: Novinky

 
Článek

Kličkující řidič naboural první vozy ve Staropramenné ulici, dále pak v ulici Vrázova a Jindřicha Plachty. Tam také nakonec zastavil uprostřed ulice a od auta odešel.

"Řidič po nehodě z místa odešel. Hlídka policistů z místního oddělení Smíchov ho zadržela o několik ulic dál ve chvíli, kdy seděl na lavičce," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Policistům se postupně začali hlásit majitelé nabouraných a poškozených aut. Vůz pachatele policisté zajistili a nechali ho odtáhnout.

Z dechu řidiče, který je z nabourání aut podezřelý, byl podle svědků cítit alkohol. To také potvrdila následně zkouška. "Dechovou zkouškou bylo řidiči naměřeno přes dvě promile alkoholu. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz," doplnil Daněk.

Škodu policisté vyčíslili na více než 300 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám