Hlavní obsah

Motocyklista skončil po srážce s osobním vozem v rybníce

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černožice

V rybníce skončil po střetu s osobním vozem přibližně padesátiletý motocyklista i se svým strojem v Černožicích na Královéhradecku. Svědci nehody mu přispěchali hned na pomoc a z vody jej zraněného vytáhli. Poté přivolali záchranku.

Foto: ZZS Královéhradecký kraj

Záchranáři museli muže uvést kvůli mnohačetným zraněním do umělého spánku a napojit na umělou ventilaci.

Článek

Ke kolizi došlo v sobotu před desátou hodinou odpolední.

„Zasahující zdravotníci na místě zjistili, že motocyklista utrpěl vícečetná vážná poranění, mimo jiné i v oblasti hrudníku. Proto muže uvedli do umělého spánku, zajistili mu dýchací cesty a napojili jej na přístroj pro umělou plicní ventilaci,” sdělil Novinkám.cz tiskový mluvčí ZZS Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Foto: ZZS Královéhradecký kraj

V rybníce skončil nejenom motocyklista, ale i jeho stroj.

Do traumacentra v královéhradecké nemocnici muže dopravoval vrtulník letecké záchranné služby, která muže uspaného, imobilizovaného a stabilizovaného motocyklistu předala tamnímu lékařskému týmu.

„Šestačtyřicetiletá řidička osobního auta spolu s její pětiletou dcerou mohla být po ošetření ponechána na místě," doplnil Novák.

Reklama

Výběr článků

Načítám