Hlavní obsah

Z autobusu na pražském Vypichu šlehaly plameny

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kukulově ulici poblíž pražského Vypichu hořel ve středu odpoledne kloubový autobus. Všichni cestující stihli včas vystoupit a vyvázli tak bez zranění.

Foto: Novinky

Požár autobusu v zastávce Kukulova

Článek

Hořet začalo v zadní části autobusu linky 180 v zastávce Kukulova. Na místo vyjeli pražští profesionální hasiči a také hasiči dopravního podniku.

"Požár nám byl oznámen na tísňovou linku dvě minuty po 15. hodině. Po osmi minutách jsme pak obdrželi hlášení o tom, že je požár uhašen. Na místo vyjeli policisté, kteří se požárem zabývají," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

"Požár dostali hasiči pod kontrolu po šesti minutách od svého příjezdu na místo," upřesnila mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Vše se obešlo bez zranění. Všichni cestující stihli včas vystoupit. Řidič se před příjezdem hasičů pokoušel požár uhasit pomocí hasicího přístroje, to se mu však nepodařilo.

Přesné okolnosti požáru a příčinu jeho vzniku zjišťuje vyšetřovatel hasičů. Kvůli požáru byla v Kukulově ulici omezena doprava. Řidiči si proto počkali v koloně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám