Hlavní obsah

Mladík obviněný z vraždy expřítelkyně je ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Městský soud v Brně vzal v pátek do vazby 23letého mladíka podezřelého z úterní vraždy jeho o rok starší bývalé přítelkyně. Její tělo našli svědci v areálu brněnského arboreta Mendelovy univerzity. Důvodem vazby jsou obavy z jeho útěku, ovlivňování svědků či vyšetřování, informovala mluvčí soudu Petra Hovorková. Muži hrozí za vraždu doživotí.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Nadále pátráme po bodnořezném nástroji, který byl v tomto případě vražednou zbraní, a také po černé kožené kabelce zavražděné," řekla mluvčí policie Petra Ledabylová.

Zakrvácené tělo čtyřiadvacetileté studentky bylo nalezeno krátce po čtvrté odpoledne na třídě Generála Píky poblíž tramvajové zastávky Bieblova. Místem často procházejí návštěvníci oblíbeného arboreta Mendelovy univerzity i studenti této školy, kteří si tak zkracují cestu.

„Podezřelým z vraždy je bývalý přítel oběti, o rok mladší muž z Brna, se kterým se mladá žena nedávno rozešla. Právě rozchod či okolnosti kolem něj mohou být hlavním motivem činu,“ uvedl ve čtvrtek policejní ředitel Leoš Tržil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám