Hlavní obsah

Zakrvácený muž ohrožoval v Brně stavbaře nožem

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnská městská policie v úterý odpoledne na tísňové lince přijala naléhavé oznámení o muži, který ve dvoře domu v centru mával nožem a ruce měl silně potřísněné krví. Muž, který na stavbě ohrožoval dělníky, se nakonec vzdal. Jakmile se k němu strážníci dostali, zpacifikovali ho.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž s nožem ohrožoval dělníky na stavbě Video: MP Brno

 
Článek

„Strážníci podezřelého uviděli přes řetězem zajištěný mobilní plot a několikrát ho důrazně vyzvali, aby nůž odložil. Jednačtyřicetiletý muž ho upustil na zem a jeden ze strážníků si zbraň přitáhl skrze pletivo teleskopickým obuškem,“ uvedl k zásahu mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zatímco druhý člen hlídky odváděl mužovu pozornost, strážník pákovými nůžkami rozstřihnul plot, přiběhl k muži, a protože ho podezřelý ohrožoval, použil proti němu donucovací prostředky.

„Strážníci pořezaného muže, který si podle svědků zranění přivodil sám, předali přivolaným zdravotníkům a celý případ státní policii pro podezření ze spáchání trestného činu,“ shrnul Ghanem.

Reklama

Výběr článků

Načítám