Hlavní obsah

Desetiletému chlapci přejel v pražských Hájích autobus nohu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Desetiletému chlapci přejel v pátek odpoledne v Praze na Hájích autobus nohu. Hoch skončil se středně těžkým zraněním v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Dítěti na Hájích přejel autobus nohuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v Opatovské ulici, kousek před zastávkou Horčičkova. Chlapec podle prvotních informací stál u přechodu pro chodce, když mu autobus přejel zadním kolem nohu. Přesné okolnosti průběhu nehody nejsou zatím známy.

"Při nehodě, kterou se již zabývají dopravní policisté, došlo ke zranění dítěte," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, u chlapce zasahovaly nejprve dvě policejní hlídky, poté si ho do své péče převzali záchranáři. "Po akutním ošetření transportovaly posádky záchranné služby desetiletého pacienta se středně těžkým zraněním do Thomayerovy nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Cestující z autobusu museli pro svou další jízdu využít jiné spoje. Řidič i s autobusem totiž musel vyčkat na místě na policisty z oddělení dopravních nehod. Ti se také celou věcí nadále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám