Hlavní obsah

Mladíka srazilo v Kunraticích auto a odhodilo ho na protijedoucí fabii

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážná dopravní nehoda se stala ve středu večer v pražských Kunraticích. Řidič osobního auta srazil na přechodu sedmnáctiletého mladíka. Náraz ho odhodil na protijedoucí vůz. Mladý muž utrpěl vážná zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíka srazilo auto a odhodilo ho na protijedoucí fabiiVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 19. hodině v ulici K Libuši. Mladík přecházel silnici po přechodu pro chodce. Svědci vypověděli, že ho srazil vůz, který jel směrem na Hrnčíře. "Potom ho to odhodilo na protijedoucí zelenou fabii," doplnil svědek.

"Naše posádky ošetřily sedmnáctiletého chlapce. Vzhledem k tomu, že pacient není plnoletý, mohu pouze potvrdit, že utrpěl vážná zranění a byl transportován do pražské Thomayerovy nemocnice," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

"Řidič, který toho kluka srazil, ihned po nehodě zastavil. Bylo ale vidět, že je v silném šoku. Nasedl zpátky do auta a popojel asi 200 metrů, tam auto zaparkoval a vrátil se k nehodě pěšky," uvedl jeden ze svědků. Jeho verzi potvrzuje i fakt, že se první z vozidel na místě nehody nenacházelo. Řidič byl ale na místě a s policisty spolupracoval. Podle všeho nebyl ani pod vlivem alkoholu, ani pod vlivem drog.

"Nehodou se zabývají dopravní policisté. S největší pravděpodobností si šetření celé věci převezmou kriminalisté z Odboru vyšetřování dopravních nehod," sdělila policejní mluvčí Iveta Martínková.

Reklama

Výběr článků

Načítám