Hlavní obsah

Čelní náraz katapultoval na Chrudimsku nepřipoutanou řidičku z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Čelní srážka dvou osobních aut si v pondělí ráno v Heřmanově Městci na Chrudimsku vyžádala jedno vážné zranění a čtyři lehká. Nepřipoutanou řidičku náraz katapultoval z vozu. V autech cestovaly i děti.

Foto: HZS Pardubického kraje

Řidička uvízla mezi autem a stromem

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá řidička fordu chtěla podle policie předjet kamión a čelně se střetla s protijedoucím vozem Volkswagen Golf, který řídila nepřipoutaná dvaačtyřicetiletá žena. Tu náraz vymrštil ven z auta.

„Jedno z vozidel bylo přimáčknuté na strom a řidička zůstala zaklíněná mezi vozem a stromem. Druhé vozidlo zůstalo po střetu na vozovce. Řidičku se podařilo vytáhnout z auta ještě před příjezdem hasičů,” informovala mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Havarovaný ford

„Utrpěla mnohočetná poranění, byla napojená na plicní ventilaci a leteckou službou předána do traumacentra v Hradci Králové,” řekla mluvčí záchranné služby Helena Škuligová.

Foto: HZS Pardubického kraje

V autech cestovali tři chlapci ve věku 12, 13 a 14 let. Nejevili známky zranění a záchranáři je i s řidičkou z druhého vozu odvezli na pozorování do chrudimské nemocnice. „U řidičky fordu byl alkohol vyloučený,” dodal mluvčí policie Jiří Tesař.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám