Hlavní obsah

Zloději ukradli v Praze luxusní zboží za milióny, s policií nespolupracují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve čtyři hodiny ráno byla v sobotu v centru Prahy ohlášena loupež v obchodě s luxusním zbožím. Pachatelé odcizili kožichy, kabelky a obuv v celkové hodnotě několika miliónů korun, uvedl v neděli tiskový mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Dva zadržení srbsky hovořící muži

Článek

Policie v souvislosti s případem zadržela dva srbsky hovořící muže, kteří se na trestném činu zřejmě podíleli. Ani jeden z nich ale s kriminalisty nespolupracuje.

„Při zadržení se podařilo zajistit magnetickou kartu, která by mohla být určitým vodítkem, především pak její výrobní číslo. Ta s největší pravděpodobností slouží jako klíč od hotelového, či hostelového pokoje, nebo pokoje některého z menších penziónů,“ uvedl v prohlášení tiskový mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Zajištěný hotelový klíč

Policie prosí veřejnost o pomoc při hledání majitele karty, anebo někoho, kdo může identifikovat, k jakému zařízení patří. Informace uvítají na lince 158.

Stejně tak detektivové uvítají jakékoliv informace ke dvěma zadrženým mužům.

Reklama

Výběr článků

Načítám