Hlavní obsah

Brutální napadení v Praze: Tři útočníci postupně zmlátili hosta v baru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Snahy o navázání kamarádství s pětičlennou skupinou hostů v jednom baru v Praze asi až do dneška lituje mladý muž. Tři muži ze skupiny ho totiž postupně během půl hodiny napadli. Jeden z nich poškozeného dokonce táhl po zemi ven, kde ho surově zmlátil pěstí. Policisté po útočnících pátrají a zveřejnili video z celého incidentu.

BEZ KOMENTÁŘE: Surové napadení v baruVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo v ulici K Barrandovu už 9. srpna, a protože se policistům dosud nepodařilo násilníky vypátrat, obrátili se ve středu na veřejnost.

„První konflikt nastal ve chvíli, kdy se poškozený bavil u baru a jeden z uvedené skupiny hostů mu bez jakékoliv výzvy či varování zezadu podlomil kolena. Následně ho pak ještě napadl několika údery pěstí,“ vylíčila mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Policie ČR

Podezřelý, po kterém policisté pátrají.

Další útok menší intenzity pak následoval u stolu, kde všichni seděli. Nejhorší napadení však přišlo vzápětí od statného útočníka, který muže nevybíravě chytl za triko a po zemi ho odvlékl před bar. Tam choulící se oběť mlátil pěstí, dokud ho neokřikli ostatní hosté.

Foto: Policie ČR

Nejsurovější útočník poškozeného odvlékl před bar.

Napadený pak podle policie odešel a druhý den kvůli svým zraněním vyhledal lékaře a oznámil celý případ na policii.

Foto: Policie ČR

Hledaní svědci incidentu

Po třech útočnících policisté stále pátrají. „Kromě agresorů by policisté potřebovali mluvit také se zbylými dvěma členy skupiny, kteří s nimi seděli u stolu. Konkrétně se jedná o muže a ženu, kteří jsou na pořízeném videozáznamu také zachyceni,“ uvedla Martínková s tím, že informace přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Podezřelý, po kterém policisté pátrají.

Za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí pachatelům až tříletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám