Hlavní obsah

Školačku na Frýdecko-Místecku lákal do auta muž s vytetovaným srdcem a lebkou

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Policisté hledají muže, který na konci listopadu v jedné z obcí na Frýdecko-Místecku lákal do svého vozu nezletilou dívku. Vracela se ze zájmového z kroužku, do auta ale nenasedla a utekla. Doma pak vše popsala rodičům, kteří informovali policii. Právu to ve středu sdělil frýdecko-místecký policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

Foto: Policie ČR

Identikit neznámého muže a jeho tetování

Článek

„Událost se odehrála 23. listopadu kolem 16. hodiny, když se dívka vracela domů z kroužku. Mělo se podle ní jednat o muže světlé pleti, který byl štíhlý, měřil kolem 180 centimetrů, měl tmavé oči a hovořil ostravským dialektem. Na sobě měl oblečenou modrou mikinu s kapucí přes hlavu,“ popisoval Starzyk.

Dodal, že důležitým poznávacím znamením by mohlo být mužovo tetování na předloktí.

„Mělo by jít o srdce s tmavým okrajem a nápisy uprostřed. Pod ním by měla být lebka, celá tmavá, s výrazným vyobrazením otvorů očí, nosních dírek a zubů,“ upřesnil policejní mluvčí.

Frýdecko-místečtí detektivové nyní událost šetří i ve spolupráci s radnicí a školou, kam dívka chodí. Policie žádá o pomoc také veřejnost. Pokud popis muže někomu někoho připomíná, může volat na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám