Hlavní obsah

Sanitka skončila po nehodě na boku, sedm lidí převezli do nemocnice

Novinky, jap
Praha

Sedm lidí skončilo v pražských nemocnicích po nehodě sanitky záchranné služby s osobním autem. Nehoda se stala vpodvečer na Proseku.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda sanitky na ProsekuVideo: Novinky

 
Článek

„Informaci o nehodě jsme přijali krátce po půl osmé večer. Na místo zamířily všechny složky záchranného systému. Podle prvotních informací převážela záchranná služba pacienta," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Sanitka se po střetu s osobním vozem převrátila na bok. Poté ještě nabourala do semaforu. Záchranáře museli vyprostit hasiči.

"Sanitka s posádkou rychlé zdravotnické pomoci převážela chronického pacienta s doprovodem. Oba převezla bez viditelných zranění jiná sanitka na pozorování do nemocnice na Bulovce. Tři muže z osobního automobilu, rovněž bez viditelných zranění, transportovala další posádka také na pozorování do nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Sanitka skončila po nehodě na bokuVideo: Novinky

O poznání hůře na tom byli ale záchranáři. Ti při nehodě utrpěli otřes mozku a pohmožděniny a skončili na chirurgii vinohradské nemocnice. Celkově tak sanitky rozvezly do nemocnic sedm lidí. Na místo nehody dorazil osobně i ředitel pražské záchranné služby Petr Kolouch.

Kvůli nehodě byla částečně blokována křižovatka ulic Prosecká a Vysočanská. Ze všech směrů se tvořily menší kolony. Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám