Hlavní obsah

Při nehodě dvou aut na Ostravsku se zranilo sedm lidí

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Sedm zraněných, z toho tři děti, si vyžádala ve středu odpoledne nehoda dvou osobních aut v Šenově na Ostravsku. Všech sedm osob skončilo ve třech nemocnicích.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Ke střetu vozidel došlo před 14. hodinou na Těšínské ulici v Šenově poblíž základní školy. „Předpokládáme, že jedno z vozidel dostalo smyk. To se ale musí prověřit a prošetřit,“ sdělila policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Silnice byla po nehodě kvůli vyšetřování uzavřena a řidiči museli použít objížděk.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla bylo všech sedm účastníků nehody při vědomí a se zdravotníky komunikovali. Jednalo se o tři muže ve věku 20 až 34 let, 31letou ženu a tři děti ve věku jeden, sedm a 13 let.

„Pacienti utrpěli ponejvíce středně těžká poranění, u jednoho z dětí šlo o zranění těžké. Nejčastějšími byla zranění hlavy a hrudníku, u dvou osob dolních končetin,“ popsal Humpl.

Po poskytnutí přednemocniční péče byli zranění transportováni do Fakultní nemocnice Ostrava, Městské nemocnice Ostrava a nemocnice v Havířově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám