Hlavní obsah

Na autobus v pražských Malešicích někdo pravděpodobně vystřelil

Novinky, jap
Aktualizováno

Pražští policisté vyšetřují od sobotního večera poškození okna u autobusu MHD v Malešicích. Na autobus někdo nejspíš vystřelil.

BEZ KOMENTÁŘE: V Praze někdo střílel na autobusVideo: Novinky

 
Článek

K incidentu došlo v sobotu večer v Počernické ulici v Praze. Řidič autobusu hlásil dispečinku, že mu někdo neznámým způsobem rozbil okno. Ve hře byly tou dobou dvě možnosti, a to možné rozbití okna kamenem, nebo vystřelením z neznámé střelné zbraně.

Na místo okamžitě dorazilo několik policejních hlídek.

„Vyšetřujeme poškození okna autobusu v Počernické ulici,“ uvedla večer policejní mluvčí Andrea Zoulová s tím, že samotné vyšetřování je teprve na začátku. Podrobnější informace neměla ani v neděli odpoledne.

Řidiče autobusu odvezli policisté k výslechu na místní oddělení. Poblíž autobusu pak policejní hlídky kontrolovaly skupinku mladých lidí.

„Zajímalo je, jestli někdo z nás nemá u sebe střelnou zbraň,“ uvedli mladíci s tím, že policisté u nich nic takového nenašli.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že na autobus někdo opravdu vystřelil. Celou věcí se intenzivně nadále zabývá policie. Autobus museli z místa odvézt dispečeři dopravního podniku. Škoda byla vyčíslena na 12 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám