Hlavní obsah

Na Olomoucku hořel náklaďák s auty

Právo, mhr
Přáslavice

Škodu 2,7 miliónu korun způsobil požár, který zachvátil v noci na pátek na rychlostní silnici R35 u Přáslavic na Olomoucku nákladní vozidlo, které převáželo osobní auta. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Právo o tom informovala mluvčí krajských hasičů Vladimíra Hacsiková.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči likvidovali požár náklaďákuVideo: HZS Olomouckého kraje

 
Článek

Požár byl nahlášen po jedenácté hodině v noci na pátek. „Hasiči po příjezdu zjistili, že na silnici ve směru na Hranice začal hořet přívěs nákladního vozidla, na kterém byla převážena ojetá osobní auta,“ uvedla mluvčí.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Na rychlostní silnici R35 hořelo nákladní vozidlo.

Plameny se podle ní podařilo dostat pod kontrolu zhruba hodinu po oznámení požáru, celkově jej hasiči zlikvidovali krátce před půl druhou ranní. „Požár zničil přívěs nákladního vozidla a sedm převážených aut, hasičům se podařilo uchránit tahač a další dvě převážená auta,“ konstatovala Hacsiková.

Po dobu hašení byla silnice ve směru na Ostravu zcela uzavřena, ve směru na Olomouc byl uzavřen levý jízdní pruh. „Při požáru nebyl nikdo zraněn, příčinou vzniku ohně byla technická závada na přívěsu, výše škody byla vyčíslena na 2,7 miliónu korun,“ dodala mluvčí hasičů.

Reklama

Výběr článků

Načítám