Hlavní obsah

Na Táborsku skončilo auto ve stromě, dvaadvacetiletá žena nepřežila

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrtí dvou lidí skončily v neděli časně na ránem a v sobotu odpoledne dvě dopravní nehody na jihočeských silnicích. V neděli kolem půl čtvrté ráno vyjížděli záchranáři k dopravní nehodě u Roudné na Táborsku, kde jak Právo informovala mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková, narazilo čelně do stromu osobní auto.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Když záchranáři dorazili na místo, mohli už jen konstatovat smrt dvaadvacetileté ženy. Druhý z osádky vozidla sedmadvacetiletý muž byl se středně těžkými poraněními hlavy a hrudníku transportován do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ upřesnila Kafková.

Tragicky skončila rovněž sobotní odpolední nehoda mezi obcemi Studená a Strmilov na Jindřichohradecku, kde se střetlo osobní vozidlo Opel Corsa s nákladním automobilem.

„Řidič kamiónu začal předjíždět, pravděpodobně v místě, kde neměl dostatečný rozhled na bezpečné předjetí a narazil do zadní části osobního vozidla, v okamžiku, kdy pětašedesátiletý šofér opelu začal odbočovat vlevo na lesní cestu. Osobní vozidlo bylo odraženo mimo komunikaci, kde narazilo do vzrostlého stromu a jeho řidič na místě podlehl těžkým zraněním,“ popsal nehodu krajský policejní mluvčí Milan Bajcura.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám