Hlavní obsah

Mladík se chtěl domů dostat po římse, spadl ze sedmi metrů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z noční párty domů mířili v sobotu časně ráno dva opilí mladíci v pražských Dejvicích. Protože někdo nechal v zámku vchodových dveří zevnitř klíče, chtěli mladíci zkusit cestu po římse. Jeden z nich ale spadl a zranil se.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík spadl z římsy, když se snažil dostat domůVideo: Novinky

 
Článek

Opilí mladíci se v Eliášově ulici v Praze 6 vraceli domů. Když se ale pokoušeli dostat do domu, zjistili, že někdo zapomněl ve vchodových dveřích zevnitř klíče. Mladíci proto zkusili cestu vedlejším vchodem. Oba pak vylezli na okenní římsku, aby přelezli zpět do vedlejšího vchodu, a dostali se tak domů. Jeden ale spadl ze zhruba sedmimetrové výšky na zem.

Policisté původně přijali oznámení o vloupání. Lidé však měli na mysli právě mladíky, kteří se po římse pokoušeli dostat domů.

Když přijela policejní hlídka na místo, ležel už zraněný mladý muž na zemi. Do své péče si ho převzali přivolaní záchranáři. Mladík skončil v nemocnici, ale podle informací Novinek je mimo ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám