Hlavní obsah

Motocyklista odlétl po srážce s opelem do pole, střet nepřežil

Právo,
Hradec Králové

Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí odpoledne na silnici I/11 vedoucí z Chlumce nad Cidlinou do Hradce Králové. Řidička (55) ve voze značky Opel Corsa přijížděla z vedlejší silnice na křižovatku poblíž obce Libčany, když do ní ve vysoké rychlosti narazil motocyklista (24). Mladý muž osudný střet nepřežil.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Smrtelná nehoda u Lhoty pod Libčany na Královéhradecku.

Článek

Havárie byla záchranářům nahlášena krátce před půl čtvrtou. „V době příjezdu hasičů byl již na místě vrtulník. Lékař a zdravotníci se právě snažili obnovit životní funkce motorkáře, který po nárazu skončil v poli. To se i přes jejich maximální snahu bohužel nepodařilo a lékař u řidiče motocyklu musel konstatovat smrt,“ uvedl mluvčí hasičů Ondřej Sezima.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Smrtelná nehoda u Lhoty pod Libčany na Královéhradecku.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mnohem větší štěstí měla řidička osobního automobilu, který byl nárazem odhozen na nedaleký dům. Žena nebyla zaklíněna a nebylo třeba ji vyprošťovat. Zranění neutrpěla.

„Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Hmotná škoda podle předběžných odhadů činí celkem 160 tisíc korun. Míra zavinění, příčina a bližší okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření hradeckých policistů. Zda byl řidič motocyklu pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek ukáže až provedená pitva,“ dodal policejní mluvčí Jan Čížkovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám