Hlavní obsah

Nehoda zablokovala silnici R10, z jednoho auta vylétl motor

Novinky, lsi, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehoda dvou aut zablokovala v úterý odpoledne dva jízdní pruhy na rychlostní komunikaci R10 na mostě přes Labe ve směru na Turnov. Při nehodě nedošlo k žádnému zranění, z jednoho vozu však doslova vylétl motor. Novinky o nehodě informovala středočeská policejní mluvčí Markéta Johnová.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na R10 u Staré BoleslaviVideo: Novinky

 
Článek

„K nehodě dvou osobních aut došlo krátce před třetí hodinou odpoledne na 11. kilometru silnice R10, při nehodě nedošlo k žádnému zranění, řekla Novinkám policejní mluvčí.

Vozidla zablokovala oba jízdní pruhy. Ačkoliv policisté zprůjezdnili odstavný pruh, na místě se okamžitě začaly tvořit dlouhé kolony.

„Hasiči učinili protipožární opatření a uklidili silnici. Vyprošťovat nebylo potřeba,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Nehoda je kuriózní v tom, že v důsledku nárazu s Volkswagenem Multivan doslova vylétl z Fiatu Punto motor. Po havárii skončil několik metrů od automobilu.

„Dechová zkouška u obou řidičů vyloučila požití alkoholu před jízdou. Příčiny nehody jsou v současné době předmětem dalšího šetření,“ doplnila Markéta Johnová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám