Hlavní obsah

Sedm zraněných při čelní srážce aut u Hradce Králové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Sedm zraněných si ve čtvrtek odpoledne vyžádala nehoda dvou osobních aut u Hradce Králové. Osádky obou vozidel skončily v nemocnici, sdělil mluvčí královéhradeckých záchranářů Ivo Novák. Tři ženy podle něj utrpěly vážná zranění, jednu z nich museli z vraku automobilu vyprostit hasiči.

Foto: Martin Veselý, ZZS Královéhradeckého kraje

Po čelní srážce museli hasiči jednu vážně zraněnou ženu z auta vyprostit.

Článek

Dva vozy se čelně střetly na silnici první třídy 33 na výjezdu z Hradce Králové směrem na Jaroměř. Záchranářům byla havárie nahlášena ve 14:22. Místo bylo uzavřeno a doprava odkloněna po místních komunikacích. Příčinu srážky vyšetřuje policie.

"Nejvážněji zraněná přibližně čtyřicetiletá žena, která utrpěla poranění více orgánových systémů, byla po stabilizaci zdravotního stavu transportována letecky do traumacentra ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové," uvedl Novák.

Další dvě ženy měly podle něj poraněné končetiny a možná i vnitřní zranění. Ostatní účastníci nehody, muž a tři ženy, utrpěli středně těžká zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám