Hlavní obsah

Opilá žena bránila opilého motorkáře s nožem v ruce

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavany

Když večer zastavovala hlídka ivančických policistů v Oslavanech podezřele po silnici kličkující malý motocykl Jawa, bylo jí jasné, že řidič asi před jízdou požil alkoholické nápoje. Dechová zkouška to jen potvrdila.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Čtyřiadvacetiletý muž nadýchal 1,7 promile. Zjištěná skutečnost se motocyklistovi, který nevlastní řidičský průkaz, nijak nezamlouvala a začal být agresivní. Policisté jej tedy uklidnili za pomoci donucovacích prostředků a nasadili pouta. O čtyři roky starší spolujezdkyně z místa kontroly s vulgárními nadávkami odešla. Vrátila se o chvíli později. V ruce třímala kuchyňský nůž a policisty napadla s tím, že musí svého přítele bránit,“ uvedl k incidentu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Opilá žena, která nadýchala skoro dvě promile, se uklidnila rovněž až po nasazení pout. V nich pak putovala k vystřízlivění do policejní cely. Nyní musí počítat se stíháním za násilí proti úřední osobě. Její přítel pak za ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Výběr článků

Načítám