Hlavní obsah

V Ostravě ukradli kolo za čtvrt miliónu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Závodní jízdní kolo v hodnotě čtvrt miliónu korun ukradl o víkendu dosud neznámý pachatel z auta zaparkovaného na sídlišti v Ostravě-Porubě. O neobvyklé krádeži informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Foto: Policie ČR

Kolo značky Ridley Noah bylo zamčeno v zavazadlovém prostoru automobilu Škoda Superb.

Článek

Kolo značky Ridley Noah bylo zamčeno v zavazadlovém prostoru automobilu Škoda Superb, který parkoval na ulici Spojů. Zloděj rozbil okno pátých dveří a kola se zmocnil.

„Kolo mělo karbonový rám velikosti S černobílé barvy, osazený komponenty Sram Red, pedály Shimano Dura Ace, zapletené přední i zadní kolo, řídítka značky Ritchey, sedlo bílé barvy s karbonovými lyžinami,“ uvedla mluvčí a upřesnila, že odcizené kolo je naprosto specifické a je vyvedeno v týmových barvách s nápisem Vacan Soleil na zadní vzpěře.

„Jakékoliv informace k výjimečnému jízdnímu kolu, které může být nabídnuto k prodeji, či další skutečnosti k podezřelé osobě přijmeme na lince 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám