Hlavní obsah

Tři mrtví po srážce kamiónu a auta na Pelhřimovsku

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov
Aktualizováno

Tři mrtvé si vyžádala srážka osobního a nákladního vozu mezi obcemi Kámen a Zlátenka na Pelhřimovsku, která se stala ve čtvrtek krátce po půl jedné odpoledne na silnici I/19 na Pelhřimovsku.

Foto: HZS Vysočina

Při nehodě u obce Kámen zemřeli tři mladí lidé

Článek

Informaci potvrdila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že zatím nejsou k dispozici žádné podrobnější údaje. Podle zjištění Práva mělo jít o jednoho muže a dvě ženy z osobního vozu, i tato dílčí informace je však bez záruky. Řidič nákladního vozu zraněn nebyl.

Sedm zraněných 

Pro kraj Vysočina je to ve čtvrtek již druhá nehoda s tragickým následkem. První se přihodila ráno po osmé hodině na 83. kilometru D1 ve směru na Prahu. Vůz Škoda Fabia řízená 70letým mužem zřejmě po smyku na mokré vozovce narazila do svodidel. Muž byl v autě sám.

Další vážná nehoda zkomplikovala dopoledne provoz na I/34 mezi obcemi Věž a Skála na Havlíčkobrodsku. Při srážce dvou osobních aut se zranilo sedm osob, z toho jedna vážně a tři středně těžce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám