Hlavní obsah

Dálnici D1 blokovaly havarovaný kamión s osobním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký Beranov

Kvůli nehodě kamiónu a osobního auta byla v pondělí ráno zhruba hodinu a půl neprůjezdná dálnice D1 na 120. kilometru ve směru na Prahu. V místě se utvořila šestikilometrová kolona. Před šestou hodinu byl provoz obnoven a auta se začala pomalu rozjíždět, uvedlo Národní dopravní informační centrum (NDIC).

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Kamión na Vysočině narazil do středových vozidel a zablokoval oba jízdní pruhy. Následně do něj pak najelo osobní auto, přičemž při tomto střetu došlo ke zranění, uvedlo NDIC.

Po ostranění nehody byla dálnice zprůjezdněna přibližně v 5:45.

Objezd po ledovce

Policie řidičům nedoporučovala během uzavírky využívat objízdnou trasu po silnici II. třídy číslo 602 od sjezdu 134 Měřín po sjezd 119 Velký Beranov. Na vedlejší komunikaci se totiž tvořila ledovka.

Další nehoda na Rakovnicku

Havarovaný kamión zablokoval v noci na pondělí také silnici I. třídy číslo 16 nedaleko obce Mšec na Rakovnicku. Zhruba tam v 1:30 tam tahač kamiónu skončil v příkopu a návěs zablokoval komunikaci. Podle informací Národního dopravního centra by měla být průjezdná kolem osmé hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám